برگزاری آیین ویژه شب یلدا در بیمارستان کوثر

مراسم شب یلدا در راستای گرامیداشت رسم دیرین ایرانیان با حضور مدیر و معاون مدیریت بیمارستان،تعدادی ازپزشکان، پرسنل و همراهان بیماران در آخرین روز از فصل پاییز 98 در لابی بیمارستان کوثر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کوثر، این مراسم همراه با اجرای برنامه های شاد که شامل برپایی سفره شب یلدا، حافظ خوانی کودک خردسال (مارال پاسالار) که غزلیات حافظ را با صدای دلنشینش ارائه می داد ،شاهنامه خوانی که جهت پرسنل و بیماران پخش می شد و اجرای طنز که با هنرنمایی جناب آقای مرتضی دبیری بود، برگزارشد.

"معاون فرهنگی بنیاد قلب فارس"،در خصوص هدف از برگزاری این برنامه گفت: یلدای مهربانی دیرینه است و برماست که مهربانی و شادی را تکثیر کنیم و در راستای ایجاد نشاط و انگیزه و نیز به پاس بزرگداشت این سنت کهن ،بسته های مخصوص شب یلدا با در نظر گرفتن دوری بیماران و کارکنان عزیز و متعهد این مرکز از خانواده هایشان، تهیه و تدارک دیده شد.

"دکترزهره یوسفی" ادامه داد: این برنامه با استقبال پرشور پرسنل، همراهان بیماران و تعدادی از بیماران که عمدتاً سالخورده و برروی ویلچر نشسته بودند همراه بود و نکته قابل توجه حضور افتخاری استاد فیض شریفی منتقد و نویسنده کتاب های شعر زمان در این مراسم بود.

وی افزود: سرپرستار بخش سی سی یو اورژانس،سرکار خانم الهام روزی طلب کیک این مراسم را اهدا کردند که نشان از علاقه و تعلق بیمارستانی ایشان می باشد.

لازم به ذکر است دکتر یوسفی به همراه خانم ها  نام آور و ثقفی پرسنل واحد روابط عمومی و آقای شیبانی مسئول کتابفروشی مرکز تا پاسی از شب جهت گرامیداشت و همدلی با پرسنل در حال شیفت و بیماران، یلدا را در بیمارستان گذرانده همچنین آقای آونج پرسنل واحد روابط عمومی نیز هماهنگی های لازم جهت صوت برنامه را عهده دار بودند.

این مراسم به همت معاونت فرهنگی بنیاد قلب فارس و واحد روابط عمومی بیمارستان کوثر برگزار شد.

-1