بزرگداشت روز مهندس در بیمارستان کوثر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کوثر، به مناسبت گرامیداشت روز مهندس، با حضور مدیر،معاون فرهنگی، مدیر پرستاری و معاون مدیرخدمات پرستاری، از زحمات و خدمات مهندسین شاغل در این مرکز تشکر بعمل آمد.

مدیر بیمارستان کوثر در پیامی روز مهندس را به تمامی تلاشگران این عرصه در این مرکز تبریک گفت که شرح پیام جناب آقای "سید اصغر گلشنی" به شرح ذیل است:

"پنجم اسفندماه، خجسته میلاد دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، روز مهندس نامگذاری شده است. بدون شک نامگذاری روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی، به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه می باشد.

اینجانب این روز را به کلیه مهندسین زحمتکش بیمارستان تبریک و تهنیت عرض نموده و امید است با الهام ازفناوری های نوین وخلاقانه و همسو با رعایت مقررات مهندسی و اخلاق اسلامی و حرفه ای اندیشه و روش مهندسان ایرانی برای همگان همانند گذشته الگو قرار گیرد."

سید اصغر گلشنی

مدیر بیمارستان کوثر

همچنین معاون فرهنگی بنیاد قلب فارس و واحد روابط عمومی بیمارستان کوثر با اهدا لوح تقدیر  این روز را به مهندسین مرکز تبریک گفتند که متن لوح تقدیر به شرح ذیل می باشد:

تاریخ درخشان ایران ،مفتخر به داشتن دانشمندان و مهندسان فرهیخته است که پایه گذار تمدن این مرز و بوم بوده اند.امروز هم با تقویت اخلاق حرفه ای و روحیه خود باوری در جامعه مهندسی میتوان شاهد تحولات عظیم در این عرصه بود .

پنجم اسفند ماه سالروز تولد دانشمند و مهندس ایرانی ،خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندسی را به شما تبریک و تهنیت عرض مینمایم .

به پاس همت بلندتان، به پاس دست های پر تلاش و فکرهای بدیع تان و به منظور قدردانی از تلاش بی وقفه شما در ارتقاء سطح عملی و کیفیت خدمات تخصصی بیمارستان کوثر ، این لوح تقدیر ،تقدیم حضورتان می گردد .

سلامتی ، سعادت و موفقیت روز افزون شما را از خداوند منان خواستاریم.

معاونت فرهنگی و همکاران واحد روابط عمومی بیمارستان کوثر

-1