برگزاری مراسم جشن تولد تیرماهی ها

بیمارستان کوثر در نظر داشت از مدت ها قبل تولد پرسنل خود را که برنامه ای در راستای افزایش روحیه و انگیزه تلاشگران عرصه سلامت و درمان در خانواده بزرگ کوثر است را به طور ماهانه در این بیمارستان برگزار کند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کوثر ، مراسم جشن تولد ماهانه،  با شروع اولین ماه از فصل تابستان، فصلی گرم  که بلند ترین روزها و کوتاه ترین شب ها را در آن تجربه می کنیم آغاز شد.

جشن تولد تیرماهی ها در روز چهارشنبه 11 تیرماه 99 در بیمارستان کوثر با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی (توزیع ماسک  و مواد ضدعفونی کننده دست قبل از ورود به سالن)  برگزار گردید.

دراین مراسم جناب آقای سید اصغر گلشنی مدیر محترم بیمارستان که به عنوان پیشکسوت متولدین این ماه بودند با تشكروقدرداني ازهمگي ياداوري كردند كه انسان روزي پا به جهان مي گذارد و روزي بار سفر مي بندد قدرلحظه ها را بدانيم .

ميلاد تيرماهي ها باهنرنمایی جناب آقای مرتضی دبیری رنگ و بویی دیگر پیدا کرده بود.

کیک تولد ( که تصویر پیشکسوت متولدین تیر ماه برروی کیک حک شد)، در نظر گرفتن هدایا و تهیه کلیپ از متولدین این ماه از جمله اقدامات انجام شده این مراسم بود.

روابط عمومی بیمارستان کوثر ضمن عرض تبریک به مناسبت سالروز تولد متولدین تیرماه، از درگاه ایزد منان آرزوی سلامتی و موفقیت های روز افزون را برای آن ها دارد.