درمان بیرون زدگی کامل رحم و مثانه بدون برداشتن رحم

عمل بیرون زدگی کامل مثانه و رحم بدون نیاز به برداشتن رحم در بیمارستان فوق تخصصی کوثر توسط اساتید متبحر انجام شد.

دکتر فیروزه افسر متخصص اورولوژی بیمارستان فوق تخصصی کوثر در گفتگویی با روابط عمومی این بیمارستان گفت: عمل های پرولاکس کف لگن که شامل بیرون زدگی خیلی شدید مثانه و رحم می باشد در بیمارستان کوثر از چندین سال قبل آغاز شد. این عمل به صورت منحصر به فرد در این بیمارستان با استفاده از مش های کف لگن که میتواند به صورت مش 4 شاخ (Corner mesh 4 ) یا به صورت ساکروکولپوپکسی و ساکرواسپنیوس باشد انجام می شود.

دکتر افسر با اشاره به این موضوع که این عمل به صورت خاص در استان فارس در بیمارستان کوثر شروع شده است گفت: بعد از انجام این عمل توسط ایشان در این بیمارستان شاید مراکز درمانی دیگری هم به صورت معدود شروع به انجام دادن این عمل تخصصی کرده باشند.

وی افزود: بیمارانی که زایمان های متعدد و زیادی داشته اند و مثانه و رحمشان به طور کامل بیرون زدگی دارد، بدون نیاز به برداشتن رحم با تکنیک هایی که معمولا عود و عارضه ای زیادی هم ندارد تحت این عمل جراحی قرار می گیرند.

گفتنی است که بیمارانی که تاکنون در این مرکز توسط اساتید مجرب تحت این عمل جراحی قرار گرفته اند هیچ کدام عارضه ای نداشتند.

بیمارستان فوق تخصصی کوثر با انجام اعمال موفق کلیه و مجاری ادرار و در اختیار داشتن تجهیزات پزشكی پیشرفته مطابق با آخرین فناوری های روز دنیا، ضمن برخورداری از كادر درمانی متخصص و مجرب و دارا بودن امكانات مورد نیاز درمانی، همراه با رعایت كامل استانداردهای پزشكی و دریافت هزینه کمتر نسبت به سایر بیمارستان های هم رده و عقد قرارداد با اکثر بیمه های درمانی که یکی از خصوصیات مهم و برجسته این مرکز به شمار می آید و ارائه خدمات با کیفیت، با پذیرش بیماران از نقاط مختلف ایران توانسته است به عنوان بیمارستان برگزیده بیماران شناخته شود.