بیمار دچار آنوریسم مغزی به سلامت به خانه بازگشت

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی کوثر: بیماری که دچار آنوریسم مغزی به بزرگی 10*20 شده بود در بیمارستان کوثر توسط متخصصین این مرکز، جراحی و به سلامت به خانه بازگشت.

دکتر افشین برهان حقیقی متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ فوق تخصصی سکته مغزی گفت: بادکنکی شدن عروق به دلیل ضعف دیواره ی رگ هستند که در عروق مختلف اتفاق می افتد آنوریسم های مغزی از این جهت واجد اهمیت هستند که در صورت پارگی منجر به خونریزی شدید مغزی و ایجاد معلولیت و در درصد زیادی مرگ و میر می شود. در صورت ایجاد خونریزی مغزی، آنوریسم هر چه زودتر بایستی بسته شود و تدابیر خاص خونریزی مغزی برای آن انجام گیرد اما بهتر است که اصولا آنوریسم های بادکنکی عروق مغزی پیش از پاره شدن مورد توجه قرار گیرد و پیش از آن که منجر به ایجاد فاجعه شود بصورت پیشگیرانه درمان گردد.

دکتر برهان حقیقی علائم این بیماری را اینگونه بیان کرد: به جز خونریزی مغزی، آنوریسم ها می توانند باعث سردرد، دوبینی، کاهش بینایی و یا علائم حرکتی حسی و یا تعادلی گردد.

اگرچه جراحان بیمارستان فوق تخصصی کوثر تبحر بسیاری در انجام جراحی های باز برای بیماری های مغز و نخاع دارند اما در بعضی از مواقع ضایعات عروقی دور از دسترس برای جراحی باز می باشد و یا جراحی بسته احتمال عوارض کمتری دارد در این گونه موارد جراحی درون رگی (Endovascular) بعنوان یک درمان جایگزین مطرح می گردد.

متخصص مغز و اعصاب بیمارستان کوثر در رابطه با این بیمار خاص افزود: این بیمار دچار آنوریسم به بزرگی 10*20 که منجر به دوبینی و کاهش بینایی در این فرد شده بود که حتی آنوریسم باعث تخریب دیواره ی استخوانه نیز شده بود.

برای درمان این بیمار از تکنولوژی پیشرفته استنت های فلودیورتر استفاده شده که تعبیه و باز کردن آن احتیاج به تمرین فراوان دارد و با خارج شدن آنوریسم از جریان خون، آنوریسم بیمار کاملا بسته شده است.

این جراحی بسته توسط تیم دکتر برهان حقیقی و دکتر وراوی پور در بخش مجهز آنژیوگرافی بیمارستان با همکاری تمامی پرستاران این بخش صورت پذیرفته است.

جای آن دارد که به مناسبت این جراحی خاص از حمایت های همه جانبه ی ریاست محترم بیمارستان جناب آقای دکتر محمود تابنده و مدیریت های محترم بیمارستان جناب آقایان حاج اصغرگلشنی و مهندس برمک تابنده و جناب آقای محمدحسین شقاقیان مسئول محترم پشتیبانی و تدارکات و سرکار خانم زارع، مقصودی و آقای شقاقیان کارشناسان محترم وسایل پزشکی تدارکات و مسئول محترم بخش ویژه  ICUداخلی بیمارستان سرکار خانم بهناز پاکروان و تمامی پرسنل و کادر محترم درمان که در سخت ترین شرایط بیماران مستاصل را تنها نمی گذارند تشکر و قدردانی شود و درنهایت تشکر ویژه از سرکار خانم مهناز تجلی که مسئولیت این بخش را با درایت ویژه به نحو احسن انجام می دهد.

گفتنی است که در حال حاضر بیمار در سلامت کامل به سر می برد و هیچ گونه شکایتی از دوبینی و کاهش دید ندارد.

بیمارستان کوثر با سابقه بیش از 15 سال ارائه خدمات با منصفانه ترین هزینه دریافتی آمادگی این را دارد که پیچیده ترین اعمال جراحی مغز و  نخاع را به صورت اندوسکولار را توسط مجرب ترین اساتید دانشگاه و متخصصین فارغ التحصیل از بهترین مراکز دنیا به هموطنان عزیز یا ساکنین کشورهای مجاور را ارائه دهد.