بیمارستان فوق تخصصی کوثر با در اختیار داشتن بیشترین آمار زایمان و بخش مجهز NICU و تجهیزات پزشكی پیشرفته مطابق با آخرین فناوری های روز دنیا، ضمن برخورداری از كادر درمانی متخصص و مجرب و دارا بودن امكانات مورد نیاز درمانی، همراه با رعایت كامل استانداردهای پزشكی و دریافت هزینه کمتر نسبت به سایر بیمارستان های هم رده و عقد قرارداد با اکثر بیمه های درمانی که یکی از خصوصیات مهم و برجسته این مرکز به شمار می آید و ارائه خدمات با کیفیت، با پذیرش بیماران از نقاط مختلف ایران توانسته است به عنوان بیمارستان برگزیده بیماران شناخته شود.
لاپاراسکوپی

مراحل انجام عمل لاپاراسکوپی
سزارین

مراحل انجام عمل سزارین
پس از انجام اقدامات لازم برای بیهوشی و آماده کردن او برای این جراحی گسترده با وصل کردن دستگاههای کنترل ضربان قبل از شروع عمل سزارین، توسط آنژیوکت از یکی از رگهای خانم بارداری که قرار است زایمان سزارین کند عمل رگگیری انجام میشود تا از طریق آن، مایعات و در صورت لزوم دارو داده شود. سپس به روش بیحسی نخاعی (اسپاینال) ، بیحسی اپیدورال؛ یا هر دو، شکم را بیحس میکنند. همچنین نوع دیگری از بیهوشی به نام بیهوشی عمومی که به سرعت باعث به خواب رفتن میشود، فقط در موارد اورژانسی انجام میگیرد. در اغلب موارد هنگام عمل سزارین به دلیل استفاده از بیحسی ناحیهای، مادر میتواند هشیار باشد و پس از تولد نوزاد، او را در آغوش بگیرد. پس از بیحس شدن، یک برشی عرضی در بالای اندام تناسلی ایجاد میکنند که گاهی هم این برش میتواند عمودی و از ناف تا بالای اندام تناسلی باشد. بعد از انجام برش، نوزاد از رحم خارج میشود. پس از خارج کردن نوزاد، جفت را نیز از رحم خارج میکنند و بعد محل برش جراحی را بخیه میزنند.زایمان طبیعی
در این روش مادر باید با استفاده از طبیعت خود فرزند خود را به دنیا آورد و کمترین تکنولوژی ایی در این روش استفاده خواهد شد و هیچ دارویی مانند داروهای بی حسی برای درد ها استفاده نمی شود.
زمانی که درد زایمان شروع می شود رحم مادر منقبض خواهد شد و این انقباضات کمی دردناک است. اما بهتر است بدانید که انقباضات رحم مادر باعث تحرک جنین می شود و موجب می شود که جنین در لگن مادر وارد شود و رحم مادر باز شود. به دنبال آن جنین می تواند به راحتی بچرخد و سر کودک به سمت پایین قرار گیرد. همین امر باعث می شود که نوزاد به راحتی به دنیا آید..
هیچ گونه دخالت های مصنوعی توسط پزشک انجام نخواهد شد و به طور کلی دخالت پزشک بسیار کم است و بیشتر کنترل روند زایمان را به عهده دارد و با ایجاد کردن شکافی در واژن به بیرون آوردن راحت نوزاد کمک می کند. پزشکان باید مادران را از لحاظ روحی آماده کنند و آنها را از طریقه زایمان خود در جریان بگذارند تا مادر نیز به روند زایمان کمک کند و خود نیز بتواند آن را کنترل کند.
افتادگی رحم و مثانه
مراحل انجام جراحی
یکی از جراحیهای اصلی رفع افتادگی اندامهای حفره لگنی به منظور تقویت و تثبیت موقعیت اندامها انجام میشود. برای این کار میتوان اندامهای افتاده را به محل اصلی بخیه زد و آنها را با قویتر کردن بافتهای فعلی در جای خود نگه داشت.
جراح برای ترمیم اندامهای لگن برشهایی را در واژن ایجاد میکند. این عمل معمولاً تحت بیهوشی عمومی انجام میشود. اگر بیمار قصد باردار شدن داشته باشد، پزشک توصیه میکند که انجام جراحی تا زمان تصمیم قطعی بیمار مبنی بر باردار نشدن به تاخیر انداخته شود.، چرا که بارداری باعث عود افتادگی میشود.
برداشتن رحم و لوله های رحمی
فیبروم رحم که به لیومیوم نیز شهرت دارد، از شایعترین دلایل جراحی رحم هستند. فیبروم رحم، رشد غیرعادی سلولهای رحم بهدلایل نامشخص است. خوشخیم بودن رشد سلولها نشان میدهد که پای سرطان درمیان نیست، اما این رشد میتواند موجب شکلگیری مشکلات پزشکی مختلفی بشود. وقتی فیبروم بزرگ میشود، لزوم جراحی پیش میآید. اندازهی فیبروم در حد ۲ ماهگی بارداری باعث بزرگ شدن رحم میشود. درد و فشار در ناحیهی رحم و خونریزی شدیدی که موجب کمخونی میشود نیز از سایر علائمی هستند که باعث انجام عمل هسیترکتومی میشوند.
هیسترکتومی به روش های متفاوتی انجام می شود که بستگی به تاریخچه پزشکی و دلیل شما برای جراحی دارد. می توانید با پزشکتان درباره روش های متفاوت صحبت کنید.
هیسترکتومی شکمی:پزشک برشی در پایین شکم ایجاد می کند.
هیسترکتومی شکمی:پزشک برشی در پایین شکم ایجاد می کند.
هیسترکتومی لاپاراسکوپی:لاپاراسکوپ ابزاری با لوله نازک و سبک و دوربین کوچکی است که به پزشک امکان دیدن اعضای درون لگن شما را می دهد. در طی جراحی هیسترکتومی لاپاراسکوپی، رحم از طریق برش های کوچک ایجاد شده در شکم یا واژن شما برداشته می شود.
لیپوساکشن
علاوه بر راه های تهاجمی و جراحیهای سنگین زیبایی برای از بین بردن و حذف چربی اضافی ناحیهی شکم راههای دیگر کم تهاجمیتری به کار گرفته شده است که میتواند با آسیب بافتی و عوارض و خطرات کمتر نتایج مطلوبی را بر جای گذارد. هر یک از این روشهای کم تهاجمی کوچک کردن شکم و پهلو دارای معایب و مزایایی هستند که باعث قوت یا ضعف آنها نسبت به هم میشود.
لیپوساکشن یا لیپوپلاستی یک روش جراحی زیبایی است که با از بین بردن رسوبات چربی اضافی و بهبود خطوط بدن منجر به تغییر شکل مناطق خاصی از بدن و افزایش رضایت فرد از تناسب اندام خود میشود.
نحوهی انجام لیپوساکشن
به طور کلی روش لیپوساکشن شامل مراحل زیر است:
مرحله اول ـ بیهوشی
داروهایی برای راحتی فرد در طول لیپوساکشن تجویز میشود. انتخاب نوع داروی بیحسی موضعی، آرام بخش داخل وریدی یا بیهوشی عمومی به شرایط جسمی فرد و حجم چربیها و مدت زمان جراحی بستگی دارد که متخصص بیهوشی دربارهی آن تصمیم میگیرد.
مرحله دوم ـ برش
لیپوساکشن از طریق برش کوچک انجام میشود. ابتدا یک بیحسی موضعی رقیق برای کاهش خونریزی و تروما تزریق میشود. سپس یک لوله توخالی نازک، یا کانول از طریق برشها برای نرم کردن چربی اضافی با استفاده از یک حرکت جلو و عقب کنترل شده وارد میشود. سپس چربی اضافی با یک مکنده یا سرنگ متصل به کانول ساکشن و آسپیره میشود.
مرحله سوم ـ بستن برش
برشهای ایجاد شده با نخ بخیه بسته میشود و سپس پانسمان میگردد.
لیپوماتیک
لیپوماتیک نسبت به روش های دیگر عوارض بسیار کمتری دارد و می تواند برای از بین بردن چربی ها و تخلیه آن ها یکی از بهترین روش ها باشد
نحوه انجام جراحی لیپوماتیک
در جراحی لیپوماتیک ابتدا فرد تحت بی حسی موضعی قرار می گیرد و بعد از آن سوراخ هایی به طول دو الی شش میلی متر بروی نواحی مورد نظر که از قبل توسط جراح در نظر گرفته شده بود ایجاد می شود و لوله ای بسیار نازک و باریکی به نام کانولا وارد بافت چربی می شود. لوله کانولا با حرکات چرخشی و ارتعاشات بسیار سریع این قدرت را دارد که بدون وارد کردن آسیبی به عروق بیمار و اندام های مجاور چربی های انباشته شده را تخریب کند و آن ها را از حالت پیوسته خارج سازد. چربی های تخریب شده به حالت رقیق و آب شده با فشار وارده شده توسط دستگاه ساکشن از اندام های مورد نظر خارج می شود. افرادی که اقدام به انجام این کار می کند پس از جراحی بلافاصله می توانند نبود چربی های خود و همچنین کاهش سایز خود را مشاهده کنند. یکی از مزیت های این روش استفاده از چربی های بدست آمده بعد از تصفیه و پاکسازی برای حجیم سازی نواحی مختلف مانند لب ها، گونه ها و پشت دست می باشد.
جراحی فک
در گذشته عمل جراحی فک جزء جراحیهای سخت محسوب می شد اما امروزه، در صورتیکه به صورت اصولی، توسط پزشک متخصص و در مراکز جراحی پیشترفته انجام شود، جراحی مشکلی نبوده و عوارض آن حداقل می باشد.
- در فردی که مشکل ناهماهنگی فکین داشته باشد، قبل از جراحی باید بررسیها و آنالیزهای بسیار دقیقی صورت گیرد. بدین منظور نیاز به رادیوگرافیهای رخ و نیم رخ صورت، فوتوگرافیهای کامل صورت و داخل دهان و قالب های دندانی- فکی می باشد.
روش جراحی:
- جراحی فک در بیمارستان و تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. زمان آن بسته به نوع عمل بین 1 تا 4 ساعت می باشد.
- نیازی به بستری از شب قبل از عمل نیست و بیمار صبع روز عمل بستری می شود. در غالب موارد بیمار 4 تا 8 ساعت بعد از عمل مرخص می شود.
- تمام برشها از داخل دهان انجام شده بنابراین هیج برش یا بخیه ای بر روی پوست صورت وجود ندارد.
- در روشهای جراحی جدید، فک بیمار پس از عمل با سیم بسته نمی شود. در برخی بیماران که لازم است فک بسته شود، این مدت 1 تا حدکتر 2 هفته خواهد بود. در این مدت بیمار می تواند به راحتی از مایعات مثل عصاره گوشت و سبزیجات و آبمیوه ها استفاده نماید.
- به علت تزریق داروهای مسکن و ضد التهاب قوی، درد پس از عمل جراحی فک متوسط بوده و شدید نمی باشد.
راینوپلاستی
نحوه انجام عمل
جراحی رینوپلاستی بصورت سرپایی انجام میشود و بیماران در طول انجام این پروسه تحت بیهوشی عمومی قرار میگیرند. بر حسب کاری که انجام میشود، جراحی رینوپلاستی گاهی اوقات توسط برشهای مخفی که کاملا درون بینی قرار میگیرند (که به آنها اندونازال یا رینوپلاستی مخفی هم گفته میشود) انجام میگیرد. برشهای داخلی بیشتر اوقات با یک برش خارجی کوچک و بخوبی پنهان شده روی کولوملا (پوستی که سوراخهای بینی را از هم جدا میکند) همراه میشود. پوست سپس از ساختار بینی جدا شده به جراح اجازه میدهد تا غضروف و استخوان زیر پوست را به شکل دلخواه دربیاورد (به آن رینوپلاستی باز یا خارجی) گفته میشود. زمانی که شکل دهی بینی به اتمام رسید، برشها با بخیههای ریزی بسته میشوند. رینوپلاستی میتواند ۲ تا ۳ ساعت بسته به پیچیدگی فرآیند طول بکشد.