انجام تست تیلت (تست سنکوپ) در بیمارستان فوق تخصصی کوثر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کوثر: به طور متوسط بیش از 4400 تست تیلت (تست سنکوپ) تاکنون در این مرکز انجام شده است که مرجع‌بودن این بیمارستان فوق‌تخصصی را نشان می‌دهد.

دکتر شهاب الدین شهرزاد متخصص قلب و عروق و فوق تخصص الکتروفیزیولوژی در گفتگو با روابط عمومی بیمارستان کوثر افزود: در توضیح تست تیلت قلب باید گفت دلیل مراجعه بسیاری از بیماران به علت از دست دادن کوتاه‌مدت هوشیاری یا به‌عبارتی ساده‌تر غش کردن است. در اصطلاح پزشکی به این حالت «سنکوپ» می‌گویند، بنابراین بیماران سنکوپی کسانی هستند که برای لحظاتی – که ممکن از چند ثانیه تا چند دقیقه (معمولاً به ساعت نمی‌کشد) طول بکشد – عدم هوشیاری را تجربه می‌کنند. در بررسی این‌گونه بیماران «تست تیلت» به‌کار گرفته می‌شود.این تست در مورد بیماران با سنکوپ و بررسی علل قلبی آن انجام می شود .

این متخصص قلب و عروق اضافه کرد: تست تیلت، وضعیت از دست دادن هوشیاری موقت یا سنکوپ را برای بیمار، بازسازی و دقیق‌تر بگوییم، شبیه‌سازی می‌کند. به‌واسطه تغییر پوزیشن بیمار از حالت خوابیده به ایستاده، فرایندهای کنترل فشارخون و ضربان قلب طبیعی به کار می‌افتد تا شرایط را در وضعیت جدید برای بیمار، بهینه کنند. چنانچه نقصی در این فرایندها در بدن موجود باشد تست تیلت قلب به ظاهر کردن و تشخیص آن کمک می‌کند و از روی نتیجه‌ای که حاصل می‌شود، پزشک می‌تواند به اصل بیماری و نوع آن پی ببرد و استراتژی مناسب درمانی را تجویز نماید.

وی تاکید کرد: علیرغم اینکه امکان دارد در حین انجام تست تیلت شرایط از دست رفتن هوشیاری به‌صورت موقت برای بیمار تکرار شوند و همان احساس ضعف یا بی‌حالی شدید برای بیمار اتفاق بیافتد، اما این تست به‌هیچ‌عنوان تست پرخطری محسوب نمی‌شود و مطالعات صورت گرفته برای بیمارانی که این تست را انجام داده‌اند هیچ‌گونه خطر قابل‌توجهی را نشان نداده است.


دکتر شهرزاد ادامه داد: تست تیلت پس از انجام دادن مرحله اول، درصورتی‌که هنوز به تشخیص بیماری کمک شایانی نکرده باشد، وارد مرحله دوم می‌شود که تکرار همان تست، این بار با داروهای محرک سیستم فشارخونی است. این مرحله عارضه و خطر خاصی را متوجه بیمار نمی‌کند، اما قدرت و حساسیت تشخیص را بالاتر می‌برد. انجام تست تیلت در برخی بیماران توصیه نمی‌شود، مثلاً بیمارانی که شرح حال معینی از سابقه بیماری غش کردن یا سنکوپ را می‌دهند که به‌وسیله تست‌های تشخیص دیگری، تشخیصشان مشخص شده است، نیاز به انجام این تست ندارند.

درمانگاه فوق تخصصی قلب بیمارستان کوثر  مفتخر است که با در اختیار داشتن تجهیزات پزشكی پیشرفته مطابق با آخرین فناوری های روز دنیا و بهره مندی از پزشکان کارآمد و متبحر گامی در جهت سلامتی هرچه بیشتر شما هموطنان گرامی داشته باشد.

 این مرکز فوق تخصصی با رعایت كامل استانداردهای پزشكی و  ارائه خدمات با کیفیت و دریافت هزینه کمتر نسبت به سایر بیمارستان های هم رده و عقد قرارداد با اکثر بیمه های درمانی، همچون گذشته آماده خدمت رسانی به تمامی اقشار جامعه در محیطی ایمن می باشد. افرادی که نیاز به دریافت خدمات فوق تخصصی و تشخیصی قلب و عروق دارند می‌توانند با مراجعه به درمانگاه فوق تخصصی قلب واقع در طبقه همکف بیمارستان کوثر از دریافت اینگونه خدمات فوق تخصصی بهره مند شوند.

 

 

رای شما به این مطلب چیست؟

+11