مرکز پزشکی هسته ای بیمارستان کوثر در فضایی مستقل از بیمارستان با امکانات وسیع شامل 3 بخش تصویر برداری PET/CT و گاماکمرا و بخش درمان با رادیونوکلیدها (ید درمانی، لوتیشیوم درمانی) آماده ارائه خدمت به بیماران عزیز می باشد.
-
امکانات و تجهیزات:
- دستگاه فیلیپس مدل Ingenuity TF PET/CT 64 SLICE
- 4 اتاق انتظار بیماران شامل سرویس بهداشتی مجزا با امکانات پزشکی کامل(سنترال وکیوم و اکسیژن و سیستم احضار پرستار)
-
خدمات:
- Pet/ct با رادیوداروی FDG
-
در این روش حدود یک ساعت بعد از تزریق دوز کمی از دارو، تصویربرداری از تمام بدن انجام می شود.
-
از زمان پذیرش تا اتمام اسکن حدود 3 ساعت زمان صرف می شود.
فرم آمادگی پت اسکن با FDG فرم مراقبت بعد از انجام اسکن
- GA68- PET/CT
-
در مرکز پت سی تی اسکن بخش پزشکی هسته ای بیمارستان کوثرعلاوه بر رادیو داروی FDG از رادیوداروهای GA68-PSMA, GA68 –dotatate برای تصویربرداری اختصاصی استفاده می گردد.
- GA68-PSMA:
-
این روش ، تصویربرداری اختصاصی سرطان پروستات جهت تشخیص زود هنگام متاستازها، تعیین محل وبررسی متاستازهای احنمالی به کار می رود.
-
این اسکن نیاز به آمادگی ندارد.فقط لازم است یک ساعت قبل از تصویربرداری به مقدار کافی مایعات نوشیده شود.قبل از تصویربرداری مثانه تخلیه شود.
-
تصویربرداری از تمام بدن حدود یک ساعت بعد از تزریق دوز کمی از رادیودارو انجام می شود.
-
کل فرایند تصویربرداری از زمان پذیرش تا اتمام اسکن 3الی 4 ساعت به طول می انجامد.
-
GA68 –dotatate:
-
این روش ، تصویربرداری اختصاصی تومورهای نورواندوکرین جهت تعیین محل و متاستازهای احتمالی به کار می رود.
-
این اسکن نیاز به آمادگی ندارد.فقط لازم است یک ساعت قبل از تصویربرداری به مقدار کافی مایعات نوشیده شود.تصویربرداری از تمام بدن حدود یک ساعت بعد از تزریق دوز کمی از رادیودارو انجام می شود.
-
کل فرایند تصویربرداری از زمان پذیرش تا اتمام اسکن 3الی 4 ساعت به طول می انجامد.
فرم مراقبت بعد از انجام اسکن