انجام 3عمل تاوی در یک روز در بیمارستان کوثر

به همت تیم قلب و عروق بیمارستان فوق تخصصی کوثر شیراز، 3 عمل موفقیت‌آمیز تعویض دریچه قلب به روش «تاوی(TAVI)» در تاریخ 8 تیرماه در این بیمارستان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کوثر این 3 بیمار که در سنین بالا بودند، به دلیل مشکلات دریچه‌ای خاص، نیاز به تعویض دریچه آئورت قلب داشتند.

با توجه به تشخیص جراحان قلب بیمارستان کوثر، امکان انجام عمل قلب باز برای این بیماران با کهولت سن، ممکن بود عوارضی را در حین انجام عمل به همراه داشته باشد، از این رو این 3 بیمار به روش بسته و غیرتهاجمی تاوی در بخش آنژیوگرافی بیمارستان کوثر عمل شدند.

این بیماران در روز 8 تیرماه در بیمارستان کوثر تحت عمل قرار گرفتند و در حال حاضر هر 3 بیمار بدون هیچ گونه مشکلی از بیمارستان مرخص شدند گفتنیست تیم پزشکی قلب و عروق در بیمارستان کوثر شیراز، با استفاده از تجهیزات پیشرفته و دانش و تخصص لازم، عمل‌های پیچیده و مهمی را با موفقیت تاکنون انجام داده‌اند که رضایتمندی بیماران و مراجعین را بهمراه داشته است.