- احتمالا فرد مبتلا به کرونا دچار کاهش اشتها می شود که بهترین راه حل، افزایش تعداد وعده های غذایی است و حجم هر وعده کمتر، مثلا روزانه ۵ یا ۶ وعده غذایی سبک مصرف شود.
- مصرف لبنیات مخصوصا ماست کم چرب و پروبیوتیک توصیه میشود.
- در روزهای اول مایعات زیاد مصرف شود و بهتر است غذای افراد مبتلا به کرونا، شل و آبکی باشد.
- چای و قهوه کم رنگ و بدون قند و شکر بهعنوان شل کننده راههای هوایی توصیه میشود مصرف نمایید.
- توصیه می شود مواد غذایی حاوی ویتامین C (مثل گوجه فرنگی،مرکبات،فلفل دلمه ای) و مواد غذایی حاوی ویتامین D (مثل زرده تخم مرغ،قارچ،لبنیات،غلات) و مواد حاوی ویتامین A (مثل هویج،اسفناج و کاهو) استفاده نمایید.
- بهتر است از مصرف غذاهای سنگین و پرچرب مثل آبگوشت در این دوران پرهیز شود.
همچنین از مصرف فست فود،غذاهای کنسروی،غذاهای تند، ترشیجات و آب میوه های صنعتی پرهیز شود چرا که باعث تشدید آبریزش بینی،سرفه و سوزش گلو می شوند. - از مصرف نوشیدنی های انرژی زا به شدت بپرهیزید، چرا که شکر بالا و کافئین موجود در آنها باعث ضعف سیستم ایمنی بدن می شود.