آغاز خدمات غیراورژانسی برای بیماران غیرکرونای در بیمارستان ها

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: با توجه به پایان تعطیلات برای برخی از گروه ها و ظرفیت مناسب تخت های بیمارستانی در کشور، می توانیم به بیماران غیرکرونایی نیز خدمات درمانی را ارائه کنیم.

دکتر قاسم جان بابایی در نشست خبری کمیته اطلاع رسانی قرارگاه مقابله با کرونا در وزارت بهداشت، اظهار داشت: هفته گذشته چندین دستورالعمل در خصوص خدمات به بیماران را به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ کردیم.

وی افزود: از هفته گذشته دستورالعمل بازگشایی مطب ها به ویژه مطب های ضروری پزشکی را اعلام کردیم چون بسیاری از مردم مانند بیماران مبتلا به دیابت، روماتیسم و صعب العلاج، شرایطی دارند که باید به صورت دوره ای ویزیت شوند یا داروهای آنها تعدیل شود.

دکتر جان بابایی تصریح کرد: از این هفته بیمارستان ها، خدمات جراحی و بستری های غیراورژانسی برای بیماران غیرکرونایی را ارائه می دهند و مقرر شد که در هر استان، چند بیمارستان برای بیماران کرونایی و سایر بیمارستان ها برای سایر بیماران با ضدعفونی کردن این مراکز، آماده شود.

وی خاطرنشان کرد: اعمال جراحی به ویژه جراحی های ضروری برای بیماران غیرکرونایی باید انجام شود. خدمات اورژانسی همانند ماه های گذشته به روال سابق به بیماران اورژانسی ارائه می شود و یکی از کارهایی که به زودی به مردم اعلام خواهیم کرد، موضوع پزشکی از راه دور است. بسیاری از خدمات سرپایی با کمک کلینیک های دولتی و خصوصی از طریق پزشکی از راه دور(تله مدیسین) ارائه خواهد شد.

بیمارستان کوثر با در اختیار داشتن کادری مجرب از برترین متخصصان و فوق تخصصان در حوزه های مختلف درمانی با مجهزترین تجهیزات تشخیصی و درمانی و با رعایت اصول مربوط به پیشگیری از ویروس کرونا آماده خدمت رسانی به شما می باشد. شما هموطنان گرامی با مراجعه به این مرکز درمانی می توانید از امکان بررسی مشکلات و دریافت خدمات متناسب مورد نیاز، برخوردار گردید. جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تلفن 07136141000 تماس حاصل فرمائید.

مقاله ویروس کرونا (دکتر محمود تابنده)