روز منابع انسانی مبارک

گرامیداشت روز ملی منابع انسانی در بیمارستان کوثر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کوثر، در متن پیام تبریک استاد دکتر «محمود تابنده» آمده است:
نیروی انسانی، حیاتی ترین و ارزشمندترین سرمایه سازمان ها است. اگر به این مسئله باور داشته باشیم، سازمانی خواهیم داشت سرشار از انرژی؛ پویایی و خلاقیت
همكاران گرامي منابع انساني:
بادرود و احترام
ضمن سپاس و قدرداني از زحمات ارزشمندتان در خانواده ي بزرگ كوثر اميد است همواره سلامت و پيروز و سربلند باشيد.
به گزارش روابط عمومي بيمارستان كوثر، معاونت فرهنگی این بیمارستان، دكتر زهره يوسفي نیز ۲۵ فروردین ماه "روز ملی منابع انسانی" را به تمامی همکاران فعال در این عرصه تبریک گفت واضافه نمود:
بی شک سرچشمه و منشا تمام سازمان‌ها نیروهای انسانی هستند، انسان‌هایی که در کالبد سازمان روح می‌دمند و آن را به حرکت در می‌آورند.
نیروی انسانی ارزشمندترین منبع سازمان‌ها به شمار می‌آیند؛ منابع انسانی سرچشمه تمام آن چیزهایی است که می تواند پایداری سازمان را تضمین کند و در پايان مجددا از زحمات آنها در خانواده ي بزرگ كوثر قدرداني نمود و برايشان آرزوي سربلندي و سلامتي نمود.

/پايان خبر