گرامیداشت روز مهندس در بیمارستان کوثر

روز مهندس تقدیم به تمام کسانی که مهندسی را درک کردند، به تمام کسانی که پلی ساختند برای عبور، راهی ساختند برای گریز از انتهای بن بست ظلمات تا کوچه پر رنگ رفاه و آسایش، به تمام کسانی که خود را شب و روز وقف کردند تا همگان شبانه روزی روشن داشته باشند، به تمام کسانی که لذتش را فهمیدند نه آنان که تنها به نامش خوانده شدند.
روز مهندس مبارک

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کوثر؛ پنجم اسفندماه هر سال که مصادف با زاد روز خواجه نصیرالدین طوسی می باشد به نام روز مهندس نامگذاری گردیده است.
به همین بهانه بیمارستان کوثر با رعایت پروتکل های بهداشتی و با دعوت از مهندسین واحد های مختلف و حضور گرم ریاست، مدیریت، مدیریت پرستاری و معاونت محترم درمان بیمارستان کوثر دقایق شادی را در سالن کنفرانس بیمارستان کوثر گرد هم آمدند.
در این مراسم در ابتدا کلیپی خاطره انگیز از حضور چند ساله مهندس برمک تابنده مدیریت بیمارستان پخش شد و پس از آن استاد محمود تابنده ضمن تبریک این روز به مهندسین، رسالت خطیر و ارزشمند آنان را یاد آور شدند. سپس مهندس برمک تابنده مدیریت محترم بیمارستان با سخنراني خود اين روز رابه مهندسين پرتلاش كوثر تبريك گفته و. در ادامه پخش کلیپی از همکاران قسمتهاي مختلف بیمارستان،
و در پایان با اهدای لوح سپاس توسط استاد تابنده و مهندس تابنده به حاضرین برنامه به اتمام رسید.
استادتابنده ازحضور وديدار اين عزيزان عليرغم مشكلات ومحدوديتهاي كوويد بسيارتشكر كردند.