گرامیداشت روز فناوری هسته ای در بیمارستان کوثر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کوثر در آستانه بیستم فروردین ماه روز ملی فناوری هسته ای مدیریت محترم بیمارستان کوثر جناب آقای برمک تابنده با حضور در بخش پزشکی هسته ای این بیمارستان این روز را به تمامی پرسنل شاغل در بخش پزشکی هسته ای بیمارستان کوثر تبریک گفت.

مدیریت بیمارستان ضمن قدردانی از زحمات بی شائبه پرسنل این بخش یکی از مهمترین کاربردهای انرژی هسته ای را کاربرد درمانی و دارویی عنوان کرد و گفت خرسندیم که توانسته ایم با افتتاح بخش سیکلوترون  گامی کوچک در جهت رفع نیازهای بیمارانی که جهت درمان خود نیاز به رادیوداروهای درمانی دارند برداریم.

شایان ذکر است که با توجه به نیمه عمر بسیار کوتاه رادیودارو های مذکور و نیاز به وجود سایت تولید این رادیوداروها در کنار مراکز PET/CT ، بنیاد قلب فارس به همت خیرین ارجمند و نیک اندیش همزمان با تهیه و نصب اولین دستگاه  PET/CT در جنوب کشور، جهت بهره برداری از تمام مزایای تصویربرداری  PET/CT ودوراندیشی تولید رادیوداروی  مورد نیاز  کلیه مراکز PET/CT جنوب کشور اقدام به خرید دستگاه سیکلوترون   PETtrace 880  ساخت کمپانی GE  آمریکا و ساخت مرکز پیشرفته تولید رادیو دارو  با ظرفیت بالا در این بیمارستان نموده است. است.

.