برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه بنیاد قلب فارس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کوثرجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه بنیاد قلب فارس - بیمارستان کوثر،و ارايه و بررسی عملکرد سال ۱۳۹۹ این مرکز در تاريخ ششم ابانماه ٤٠٠ ، برگزار شد.

در این مراسم که با حضور اعضای هئیت امناء بنیاد قلب فارس و رياست و مدیران بیمارستان کوثر و معاونت درمان و معاونت فرهنگي بيمارستان كوثر برگزار شد پس از ارائه گزارشات عملکردی و مالی بیمارستان درسال ٩٩و تصويب ترازنامه ، اعضای هئیت مديره و انتخاب بازرسين با رای اکثریت هئیت امناء انتخاب گردید.

در انتهای این مراسم با تجلیل و قدردانی از جناب آقای امانی پرسنل سخت کوش و دلسوز و پرتلاش كه ساليان بسيار صادقانه در بیمارستان کوثرخدمت نموده مراسم به اتمام رسید.گفتني ست در انتهاي مراسم مجددا استاد دكتر محمودتابنده مدير عامل بنياد قلب فارس ضمن تشكر از حضور وتشريف فرمايي همگي با آرزوي توفيق و سلامتي روز افزون و خدمت به خلق بيش از پيش را از خداوند منان خواست .